Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Verzorgingsgebied

K.G. onderhoud is actief in de regio’s Den Haag Rotterdam Zoetermeer

Sinds de start van K.G. onderhoud in 2008 is het verzorgingsgebied voor de multifunctionele diensten van K.G. onderhoud sterk gegroeid. Richtte K.G. onderhoud zich in de beginfase uitsluitend op de regio Zoetermeer, sinds enkele jaren zijn er vanwege de grote belangstelling voor de snelle service van K.G. onderhoud de regio Den Haag en de regio Groot Rotterdam bijgekomen. Om ook een snelle service in deze nieuwe gebieden aan te kunnen bieden werden er op strategische plaatsen binnen de regio Den Haag en de regio Rotterdam nieuwe vestigingen geopend. Want klanten willen graag dat een storing aan hun CV verwarming ketel zo snel mogelijk vakkundig wordt opgelost. En terecht. Niet voor niets staat K.G. onderhoud voor Kwaliteit Garantie en onderhoud.

De verzorgingsgebieden van K.G. onderhoud

K.G. onderhoud werkt uitsluitend in de regio’s Den Haag – Rotterdam – Zoetermeer. Wanneer u buiten ons verzorgingsgebied woont, kunt u geen beroep doen op onze multifunctionele diensten. Om u als klant zeer snel van dienst te kunnen zijn, belt u het telefoonnummer dat bij de vestiging in uw verzorgingsgebied hoort.

Verzorgingsgebied Den Haag: bel: 070 – 40 100 80

Onder verzorgingsgebied Den Haag vallen naast Den Haag, Leidschendam, Leidschenveen - Ypenburg, Nootdorp, Delft, Wateringen, Rijswijk, Voorburg, Scheveningen en Wassenaar

Verzorgingsgebied Rotterdam: bel: 010 – 30 60 500

Het verzorgingsgebied Rotterdam vallen naast Rotterdam, Hillegersberg - Schiebroek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen ad IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Vlaardingen en Schiedam.

Verzorgingsgebied Zoetermeer: bel: 079 - 360 57 50

Onder het verzorgingsgebied Zoetermeer vallen naast Zoetermeer, Bleiswijk, Boskoop, Stompwijk, Benthuizen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Moerkapelle, Waddinxveen en Zevenhuizen.

BEL SNEL EN ONZE ERVAREN CV VERWARMINGSMONTEUR IS ER SNEL

Bewaren

Bewaren