Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Reviews

Voeg zelf een review toe
Sandra
17-10-03, 10:59
Helemaal top!!
Snelle en correcte service
Robert
17-10-02, 10:53
Snelle service, duidelijke communicatie. Probleem snel verholpen.
Delinah
17-09-29, 07:35
Goede service, netjes werk en gaat niet weg voor hij alles opgelost heeft. Of in ieder geval heeft aangegeven wat er eventueel door een ander opgelost moet worden. Eerlijk en komt afspraken netjes na.
Tia
17-09-22, 09:30
Fijne monteur kwam langs. Bleek dat er koolmonoxide vrijkwam, gelijk verholpen en goed advies gegeven. Gelijk een jaarlijks onderhoudscontract afgesloten. Top service!
Zwaan
17-09-04, 14:54
Ik ben zeer tevreden over KG (Karel). Heb in januari al eens controle op mijn oude ketel laten uitvoeren. Advies toen was al dat ik kon verwachten dat de ketel niet lang meer te leven had. Inmiddels is ketel overleden. Gebeld met Karel en op dinsdag kwam hij langs. Diezelfde middag een offerte in mijn mail en op vrijdag kon hij al langskomen voor vervanging van mijn oude ketel. Karel is zeer vriendelijk, communicatief en komt zijn afspraken gewoon na. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!
Guest
17-08-20, 06:01
Aardige en correcte monteur. Gaf uitgebreid uitleg over wat er met de ketel aan de hand was. Belde ook van tevoren op om te zeggen dat hij er aan kwam, erg handig. Prima service.
Arie
17-07-25, 18:46
Ja hoor, boor je in het weekend in de vloer door de cv leiding. Probleem ?, niet voor KG. Hoewel het onderdeel niet op voorraad was bij hun, werd er zeker naar gezocht en werd het probleem opgelost. Karel Klasse !!. bedankt voor de service.
Helene
17-07-19, 08:46
Snel een afspraak geregeld, de monteur is erg professioneel en aardig.
Kasia
17-07-15, 21:17
Makkelijk bereikbaar via de telefoon en afspraak vrij snel kunnen maken. Erg professioneel en de cv-ketel was super snel gerepareerd. Ik zal zeker KG onderhoud aanbevelen.
Chantrel
17-07-12, 21:11
Goede service, alles gecheckt en gerepareerd en deels vervangen. Het zijn nooit leuke kosten, maar dan kun je er wel vanuit gaan dat je cv gewoon werkt. Het lijken zulke vanzelfsprekende zaken, maar het zal maar niet werken?!!! Ik ben er blij mee!
Ilma
17-06-28, 10:20
Eerst bij wijze van proef een los onderhoud aangevraagd. Dit werd zeer klantvriendelijk en correct uitgevoerd. Enkele onderdelen dienden vervangen te worden, alles werd netjes uitgelegd en er werd om toestemming voor het vervangen gevraagd. Dit hebben wij wel eens anders meegemaakt. Daarom maar besloten een contract af te sluiten.
Désirée
17-06-25, 16:47
Tijdens het jaarlijks onderhoud bleek niet alleen het verwarminfselement Vd ketel niet goed te zijn , maar er was inmiddels secundaire schade ontstaan en een brandgevaarlijke situatie :-/ totale kosten €800-900. Maar voordat ik Vd schrik was bekomen bleek dat hij al contact met Nefit had opgenomen. En wat bleek , alles viel nog onder de garantie ! Top, dat dit al direct voor mij werd uitgezocht :-)
Marianna
17-06-18, 08:43
Wij hebben ons CV ketel en enkele radiatoren laten vervangen. Volgens afspraak zijn de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ouderwets vakwerk bestaat nog steeds! Bedankt voor de service.
Patty Heeze
17-05-24, 10:45
Binnen een uur al ter plaatse om reparatie cv ketel uit te voeren.Eerlijke,bekwame,goede monteur (karel),
Marjolijn
17-05-03, 11:58
Een goede en eerlijke service. Ik werd gebeld omdat de afgesproken tijd niet gehaald werd, super fijn! Ook erg fijn om alle informatie op de mail te ontvangen.
D.C. Pronk
17-04-29, 05:50
De monteur doet wat hij moet doen, zonder poespas. Geeft ongevraagd goed en nuttig advies.
Maya Nijssen
17-04-13, 10:48
Karel....rustig en zeer vakbekwaam, doet wat hij moet doen en geeft advies. Wij zijn blij met KG Onderhoud!
Philip
17-03-24, 16:06
Voor het feit dat Karel reeds jaren en dat voor verschillende ketels bij ons langskomt is hij zelf verantwoordelijk.
Guest
17-02-28, 20:18
Prettig en snel geholpen. Karel is erg klantvriendelijk en de bevestiging van de afspraak per email werkt uitstekend, evenals de digitale facturen. Heldere toelichting over de status van mijn CV en wat er moet gebeuren. Een wereld van verschil met het vorige onderhoudsbedrijf dat inschakelde.
Wouter
17-02-28, 12:18
Erg snel en correct geholpen. Aan de telefoon werd de foutmelding van de cv direct herkent waardoor het mankement snel duidelijk werd en er snel gehandeld kon worden. volgens afspraak op tijd aanwezig en het desbetreffende onderdeel vervangen. afspraak, bevestiging en factuur alles per mail dat is wel zo van deze tijd en gemakkelijk.
C. Nieuwstraten
17-02-22, 13:32
Prettig en zeer snel geholpen. Er waren bij mij veel onderdelen die kapot waren, maar alle onderdelen waren op voorraad al in de auto zodat alle mankementen meteen verholpen waren, perfect!
Diana
17-02-18, 15:33
Wat een keurige mannen! eerlijk en betrouwbaar ze reageren snel en goed op vragen en staan altijd voor je klaar.
GJOlthof
17-02-15, 11:02
Na een storing in de ketel kon KG Onderhoud dezelfde dag komen. Het probleem werd snel en goed opgelost, daarbij ook nog een gevaarlijke situatie door een slechte installatie verholpen. Zeer vakkundig en goede service!
Weijers
17-02-09, 11:13
Snel en goed geholpen. De CV ketel had alweer enige tijd geen onderhoud gehad. Dit leidde tot storing: koud huis en geen warm water. Gelukkig de volgende ochtend direct verholpen. Het leed dat daarmee te overzien.
Kris Pin
17-01-26, 19:15
Zelf totaal geen verstand van wat er aan de hand was en vol vragen KG onderhoud gebeld. Binnen een half uur was Karel er al en wat een fijne monteur! Verteld duidelijk wat er aan de hand was en wekt geen valse verwachtingen, ik had er geen verstand van maar zelfs ik begrijp het nu ;) Dank Karel wij hebben een nieuwe vaste monteur! (helaas in ons geval moet er uiteindelijk wel een nieuwe cv ketel komen, maar ook deze zullen we naar vertrouwen door KG in de toekomst laten plaatsen). Voor nu zitten we er in ieder geval warm bij de komende periode!
Jeroen Wolt
17-01-26, 17:35
Afgelopen maandag onderhoud laten plegen door karel. Zeer klantvriendelijk.
Mike de Vries
17-01-25, 12:00
Van een raar brommend geluid in je ketel naar zwetend op je zetel.

Binnen twee dagen kwam Karel langs, in één uur was het probleem opgelost en hoef ik me geen zorgen meer te maken over de verwarming in mijn huis. Top geregeld dit!
Fred
17-01-24, 14:15
Prima service! Zeer snel ter plaatse en zeer vakkundig geholpen. Mijn CV ketel werkt weer volledig naar behoren.
Marieke
17-01-24, 07:51
Al een tijdje waren we op zoek naar iemand die het onderhoud van onze cv kon doen.
Uiteindelijk terecht gekomen bij KG onderhoud, we vinden het fijn als we lokale vakmensen kunnen vragen.
De communicatie vooraf en tijdens het onderhoud was perfect.
Karel is een echte vakman hij weet waar hij het over heeft.
Erg klantvriendelijk.
Edwin Poortman
17-01-23, 13:53
Goede service en zeer klantvriendelijk de reparatie is zeer netjes uitgevoerd
S. Wong
17-01-19, 12:29
Vriendelijke monteur en denkt met je mee. Warm water probleem was meteen verholpen, dik tevreden!
Bas van P
17-01-10, 09:38
Goede service en advies, precies wat ik nodig had voor een goede prijs. Zeer gewaardeerd!
F. Bronswijk
16-12-22, 14:38
Goede service! Er kwam binnen 2 uur na het bellen iemand lang. Alles is meteen netjes in orde gemaakt. Wij zitten er gelukkig gewoon warmpjes bij met de kerst! :)
Kevin Kleine
16-12-02, 16:31
Prima werk afgeleverd. Dik tevreden.
AvdV
16-12-01, 19:52
In de avond gebeld en Karel kwam al volgende ochtend. Hij heeft de ketel weer werkend gekregen.
Guest
16-12-01, 15:52
Prima vakman. Vlot en komt zijn afspraak na
Edin Huskic
16-11-22, 18:35
Bij mij was vanochtend CV-ketel onderhoud gepleegd en ben zeer tevreden over je wilt natuurlijk altijd warm water en dat de verwarming het blijft doen wanneer het koud buiten is. Ga vooral zo door met deze werk waar jullie mee bezig zijn.
Stefan Segers
16-11-14, 13:27
Karel weet waar hij het over heeft en is een vakman! Alles weer netjes onderhouden en beter ingesteld waardoor we zuiniger gaan verbruiken. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen. Een aanrader dus!
Guest
16-11-09, 21:17
vriendelijke man die wist waar hij over praat en goed werk leverd en eerlijk over komt
Ingrid
16-11-09, 20:44
Wat een perfecte service. Nadat de ketel vakkundig door monteur Karel was gerepareerd, nadat hij verkeerd (door een ander) was geïnstalleerd hadden we 2 weken later een probleem en hij heeft dat verholpen zonder kosten. Super service.
Ivelina
16-11-05, 11:42
Top kwaliteit.
Guest
16-10-12, 14:58
Zeer goede en vakkundige service
Lydia
16-10-10, 13:29
Supersnelle service, probleem was snel verholpen en goed advies gekregen. Helder, eerlijk en vriendelijke service, ik raad iedereen KG aan!
Theo
16-10-01, 13:57
Goede service. Uitgevoerd door vakkundig personeel. Goede terugkoppeling van wat er aan de hand is en advisering.
Anna
16-10-01, 11:48
KG was voor het eerst langs geweest voor onderhoud. Ben zeer tevreden en zal de volgende keer ook dit bedrijf inschakelen. Transparant, eerlijk, betrouwbaar en snel. Bedankt!
Ton
16-10-01, 11:13
Snel en vakkundig gedaan, zoals de voorgaande jaren.
Marjolein
16-09-29, 06:33
KG komt jaarlijks langs voor onderhoud aan mijn ketel. Heel betrouwbaar, netjes en vakkundig, daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Peter
16-09-28, 15:24
Prima service.
Barukh P
16-09-28, 14:22
Onze Remeha ketel was pas aangesloten maar het werkte niet, we werden verwezen naar kg-onderhoud en we hebben een afspraak gemaakt. De monteur kom op tijd en was zowel beleefd als bekwaam. De ketel werkt nu uitstekend.
Alex
16-08-10, 14:32
Top service!
Rifi
16-07-09, 17:21
Deze ochtend rond 08:30 komen we erachter dat onze remaha ketel niet meer werkt. 10:15 gebeld en voor 11:30 al opgelost, en dat op zaterdag. Erg snel en super service. Bedankt.
Peet
16-07-05, 16:07
Goede service, monteur was vriendelijk en had verstand van zaken.
Tony
16-07-04, 07:23
Zeer klantvriendelijk, snelle service en open en meedenkend voor tips
Avert
16-06-24, 14:34
Goede en snelle service. Een echte vakman, klantvriendelijk en transparant. Zeker een aanrader.
Marco Wensum
16-06-21, 06:08
Goede service, echt een aanrader!
V. Hoogerheide
16-06-17, 13:18
Snel, behulpzaam, en vaardig. Hartelijk bedankt voor de oprechte en goede service.
GuestJ.T.VISSER
16-05-03, 18:50
Prettige, snelle en kundige hulp, wist gelijk waar het over ging.
Guest
16-05-03, 16:45
snel ,stipt op tijd en probleem opgelost!
M.Müller
16-03-30, 11:38
Snelle en professionele service, goede kennis van zaken. Ik ben zeer tevreden met de goede dienstverlening.
cathy
16-03-29, 17:52
Goede en snelle service
Joyce
16-03-28, 09:32
snelle service binnen het uur, professionele en vriendelijke monteur.
Marco
16-03-26, 11:26
Goede snelle service. Eerste keer probleem niet volledig kunnen oplossen. Bij tweede bezoek volledig opgelost zonder extra kosten.
John
16-03-25, 20:33
Eindelijk een bedrijf gevonden met monteurs met vakkennis, plezier heeft in zijn werk en wie vriendelijk is.
Petra stolk
16-03-22, 20:30
Bedankt voor de snelle service, volgend jaar bel ik zeker om een afspraak te maken voor het onderhoud
Raymond
16-03-16, 20:23
vorige week de eerste onderhoudsbeurt laten uitvoeren en een kleine storing laten verhelpen. Keurig op tijd, netjes gewerkt en een paar goede tips gekregen.
P van straten
16-03-14, 20:15
Zeer tevreden zijn wij over onze nieuwe cv ketel die geplaatst is.
Alle werkzaamheden zijn zeer goed en zorgvuldig uitgevoerd. De monteur heeft een hart voor de zaak!
Tina Sol
16-03-11, 20:20
Onderhoudsbeurt aan de ketel laten doen. Was hard nodig na 6 jaar. Twee onderdelen vervangen. Alles prima en snel geregeld door aardige monteur. Meteen abonnement afgesloten. Zeer goede service.
Beringa
16-03-10, 20:08
Super snelle reactie op de offerteaanvraag per internet, ook telefonisch heel goed geholpen. En de afhandeling daarop zeer snel en netjes.
Arie
16-03-08, 08:13
Goede service, vakkundig en zeer te vrede, geen getik meer en na vervanging van het gasblok werkt alles weer optimaal, dit alles onder garantie. Klasse Karel en nogmaals bedankt.
Jenna
16-03-03, 20:04
Fantastische service, aardige monteur voor een hele goede prijs.
Guest
16-03-01, 20:02
Zeer tevreden over de snelle afhandeling van het vervangen van onze CV ketel
Henifa
16-02-28, 16:28
HY, ik ben zeer tevreden over de monteur. Altijd netjes, altijd vakkundig beter kan ik het niet omschrijven.
Linda
16-02-01, 12:47
Super service! Vakkundig, vriendelijk, snel ter plaatse en heel goed bereikbaar. Wanneer ik nog eens ooit problemen met de verwarming krijg kom ik zeker weer terug bij KG onderhoud!
Cleton
16-01-31, 17:57
Super snelle service bij een volledige storing. Vriendelijke en degelijke reparatie. Wel hogere kosten dan ik had verwacht - overleg na diagnose is een advies.
Charlotte Hoyng
16-01-31, 17:51
snelle kundige service
Chiel Keus
16-01-31, 17:25
zelfde dag geholpen, wel is waar wat later dan afgesproken, maar erg goed geholpen, beleefde mannen, die snel het probleem hebben opgelost..
Diederik
16-01-25, 10:49
Perfecte service!
Geke
16-01-23, 18:46
Verwarmingsketel schoon gemaakt en nieuwe thermostaat geplaatst !
Helemaal tevreden!
Blije klant
16-01-19, 08:40
Snelle service, heel goed bereikbaar, persoonlijk. Was erg tevreden.
Svetla Yosifova
15-10-04, 19:21
Karel is a very friendly guy and he did a top job by replacing our old boiler and now maintaining it. Very happy with his service, we got a maintenance contract to make sure all goes well.
Bedankt
15-05-05, 18:24
Monteur was netjes op afgesproken tijd aanwezig. Probleem werd direct verholpen. Zeer tevreden. Duidelijk iemand die zijn vak verstaat.
Elaine
14-12-31, 16:34
Vriendelijke en snelle service!
Tim
14-12-23, 23:05
Snel aanwezig, erg goed geholpen! Aanrader dus.
Leon,Rotterdam-Noord
14-10-23, 13:13
Een echte vakman, klantvriendelijk en transparant.
Bedankt voor de service.
Jurjen
14-08-30, 05:51
Supersnel geholpen, perfecte service! Een aanrader.
Henk
14-08-18, 09:20
Dank je wel voor de snelle service.
Guest
14-08-12, 14:02
Ik wil jullie bedanken voor de goede service en vakkundigheid !
Wij waren ook geen klant,maar zijn super geholpen in het weekend !
Groetjes,
Patrick Tijssen
14-07-27, 14:39
Ik wil jullie graag bedanken voor de snelle service van vandaag, en dat op Zondag als NIET klant. Zoals besproken zal aankomende week mijn dochter en zoon contact met jullie opnemen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt.
Nogmaals bedankt! en tot volgend jaar.
Keyzer
14-04-09, 13:33
Bedankt voor de snelle en goede service, wij kunnen weer de dekens opbergen.
Martijn Verstraten
14-02-05, 17:12
Beste KG Onderhoud,
Ik wil jullie zeer bedanken voor de spoed reparatie van gisteravond en wij gaan zeker snel een afspraak maken voor een onderhoudscontract af te sluiten.
ph jager
13-11-16, 12:57
je wordt netjes en op tijd geholpen met de juiste adviezen en de goede apparatuur voor de juiste ketel mijn ervaring is goede expertise en perfecte service dus ook ik heb gelijk een onderhoudscontract afgesloten ik ben hier zeer tevreden over bedankt karel
Jan-Willem
13-11-10, 08:03
Ik werd vanmorgen wakker in een koud huis, via Google kwam ik bij KG onderhoud, gebeld en binnen 30 minuten ging de deurbel, aardige monteur, circulatie pomp bleek stuk te zijn, direct vervangen en mijn huis werd weer warm. Ik moest meteen betalen, vanwege het weekend gold het weekendtarief daar schok ik iets van maar ik was heel blij dat ik geholpen werd op zondag ochtend als niet klant heb direct een servicecontract afgesloten. Bedankt!
Marjolein de Graaff
13-11-06, 18:09
Monteur kwam op tijd en heeft er voor gezorgd dat we weer kunnen douchen, ben zeer tevreden.
Leon
13-10-07, 12:45
Alles zoals beloofd. CV werkt nu 2 weken naar behoren. Geen problemen meer gehad.

Bewaren

Bewaren