Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Monteur verwarming Den Haag Rotterdam Zoetermeer 

Kies altijd voor een gecertificeerde monteur verwarming

Kies altijd voor een gecertificeerde monteur verwarming van K.G. onderhoud Rotterdam bij storingen, reparaties en onderhoud aan uw CV verwarming ketel. Anders loopt u een grote kans dat uw CV verwarming ketel niet volgens de laatste richtlijnen van de fabrikant wordt gerepareerd en afgesteld, waardoor u niet het optimale rendement haalt uit uw CV verwarming ketel. Gevolg: hogere stookkosten en een kortere levensduur van uw CV verwarming ketel. Helaas komt elke gecertificeerde monteur verwarming van K.G. onderhoud Rotterdam deze situatie toch wekelijks meerdere keren tegen. Onderdelen van relatief nieuwe CV verwarming ketels zijn kapot of niet goed afgesteld, waardoor de radiatoren niet goed worden opgewarmd. Bewoners klagen over het feit, dat het maar niet behaaglijk warm wil worden in de woning en dat bij combiketels de warmwatervoorziening geen water levert van een constante temperatuur.

Een monteur verwarming bij K.G. onderhoud is voordelig

Een gecertificeerde monteur verwarming bij K.G. onderhoud Den Haag is voordeliger dan u denkt. Bovendien heeft u de zekerheid dat, in geval van brandschade, u bij uw verzekering kunt aantonen dat het niet aan ondeugdelijk of achterstallig onderhoud van uw CV ketel ligt. U heeft het onderhoud of de reparatie namelijk laten verzorgen door een gecertificeerde monteur verwarming van K.G. onderhoud. Ons bedrijf heeft zich sinds 2008 gespecialiseerd in het aanbieden van snelle reparatie- en onderhoudsdiensten voor CV verwarming installaties. Wij zijn actief in de regio's Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer waar we vanuit drie centraal gelegen vestigingen onze klanten vrijwel direct proberen te helpen. Elke monteur verwarming van K.G. onderhoud is ervaren en gecertificeerd.

Heeft u een storing of wilt u ook een onderhoudscontract bij K.G. onderhoud? Neem dan contact op met een monteur verwarming Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer.

Bel: 010 - 30 60 500 | 070 - 401 00 80 | 079 - 360 57 50

Bewaren

Bewaren