Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Loodgieter

Heeft u een lekkende kraan of wilt u een radiator vervangen?

Maak nu direct een afspraak

Vakkundige service tegen een betaalbaar tarief!

De loodgieter voor de regio Den Haag Rotterdam Zoetermeer

Wanneer u woonachtig bent in de regio Den Haag - Rotterdam – Zoetermeer en met spoed op zoek bent naar een vakbekwame loodgieter, dan kunt 24 uur per dag een beroep doen op een van de vakbekwame loodgieters van K.G. onderhoud. Net als bij onze unieke CV verwarming ketel service staan wij 24 uur per dag voor u klaar om problemen als een lekkende kraan, een gesprongen waterleiding, een verstopte wasbak of zelfs een verstopte riolering voor u op te lossen. U kunt er van op aan, dat de reparaties door onze loodgieter vakkundig en snel worden verricht, want K.G. onderhoud staat niet voor niets al vele jaren bekend voor Kwaliteit Garantie en vakkundig onderhoud.

Onze loodgieter is ook op afroep beschikbaar

Onze vakbekwame loodgieter kunt u ook op afroep inschakelen, wanneer u in de regio Den Haag - Rotterdam – Zoetermeer woont. Het grote voordeel van een loodgieter op afroep is, dat u voor alle voorkomende loodgieter werkzaamheden tijdens een verbouwing van een badkamer, keuken of het vernieuwen van een CV verwarming ketel over een loodgieter kunt beschikken. Hierdoor loopt uw verbouwing geen vertraging op. Dat geldt bij K.G. onderhoud ook voor het aanleggen van een nieuwe riolering (afvoerbuizen) onder uw woning. Om gebruik te kunnen maken van een loodgieter op afroep dient u deze minimaal 5 werkdagen van tevoren te reserveren bij K.G. onderhoud.

De 24 - uur loodgieter service van K.G. onderhoud

U kunt uitsluitend van de snelle en professionele 24 - uur loodgieter service van K.G. onderhoud gebruik maken, wanneer u woont in de regio Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Want bij K.G. onderhoud gaan wij voor Kwaliteit Garantie en onderhoud.

Waarom KG onderhoud?

  • Klantgerichte en snelle loodgieter service
  • Erkend installateur
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreid dienstenpakket

Bewaren

Bewaren