Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Erkend cv monteur Rotterdam Delft Zoetermeer Den Haag

Uw garantie voor een veilige energiezuinige en duurzame CV ketel

Na december 2018 mag uitsluitend een erkend cv monteur het onderhoud van uw cv ketel verzorgen. De overheid heeft hiertoe besloten, omdat jaarlijks vele mensen volkomen onnodig komen te overlijden als gevolg van een koolmonoxidevergiftiging, brand en zelfs explosies. Oorzaak: De cv ketel was niet of slecht onderhouden door een monteur of doe-het-zelver die niet vakbekwaam was. Niet alleen kan het overlijden van een familielid het gevolg zijn, maar ook zal de verzekering weigeren om de eventuele schade uit te betalen. Als gebruiker van de cv installatie bent u verantwoordelijk voor het onderhoud. Wanneer u een cv storing of het onderhoud laat verzorgen door een erkend cv monteur Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer of Delft heeft u de zekerheid dat dit veilig en duurzaam gebeurt.

Onderhoudsbeurt door erkend cv monteur levert u geld op

U leest het goed. Wanneer u de jaarlijkse onderhoudsbeurt door de erkend cv monteur Rotterdam, Delft, Den Haag of Zoetermeer van K.G. onderhoud en installatietechniek laat verzorgen levert u dat geld op. Na een professionele onderhoudsbeurt blijft uw cv ketel niet alleen veilig en probleemloos werken. Hij zal ook zuiniger werken dan voorheen, omdat de erkende cv monteur Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer de installatie volgens de laatste richtlijnen van de ketelfabrikant instelt. Een besparing van een kleine € 300 per jaar wordt in een gemiddeld gezin al gauw behaald. Trek daar de kosten van een professionele onderhoudsbeurt af dan verdient u al snel € 150 tot € 200 per jaar. Bovendien neemt de kans op cv ketel storingen af met maar liefst 95% en krijgt u voorrang bij calamiteiten.

U verlengt de levensduur van uw cv ketel en behoudt garantie nieuwe ketel

Wanneer u een nieuwe cv ketel aanschaft schrijft de fabrikant van de cv ketel voor dat het onderhoud niet alleen jaarlijks plaatsvindt, maar dat dit ook verricht moet worden door een erkend cv monteur Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag. Mocht binnen de garantieperiode een storing optreden of een onderdeel van de cv ketel kapot gaan, dan loopt u een gerede kans dat u geen beroep kunt doen op de garantie wanneer het onderhoud niet is verricht door een erkend cv monteur Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag.

Kies altijd voor een erkend CV monteur Rotterdam Zoetermeer Delft Den Haag

Kies voor advies, periodiek onderhoud of een CV ketel storing in Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer altijd voor de erkend cv monteur van K.G. onderhoud Rotterdam, Delft, Zoetermeer of Den Haag. U heeft dan de zekerheid dat de werkzaamheden aan uw CV ketel installatie op een veilige en duurzame wijze zullen plaatsvinden.

Bewaren

Bewaren