Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

CV ketel onderhoud Rotterdam

 

De specialist voor CV ketel onderhoud in Rotterdam

De centrale verwarming in uw woning of bedrijf is er grotendeels voor verantwoordelijk, dat u ook in de herfst en winter behaaglijk kunt wonen en werken. Voor velen van ons is het een vanzelfsprekendheid, dat de centrale verwarming het doet en dat er warm water uit de kraan komt. Periodiek CV ketel onderhoud Rotterdam draagt aan deze vanzelfsprekendheid bij, want beginnende mankementen die aan het licht komen tijdens het preventief CV ketel onderhoud worden al in een vroeg stadium gesignaleerd en indien nodig hersteld. Het schoonmaken van de branders en het afstellen van de ketel tijdens het CV ketel onderhoud Rotterdam zorgen er voor dat de kans op storingen te verwaarlozen is. Helaas wordt er als gevolg van de economische recessie in toenemende mate door gezinnen en bedrijven 'bespaard' op CV ketel onderhoud Rotterdam. En dat heeft soms grote gevolgen.

Niet laten uitvoeren CV ketel onderhoud Rotterdam

Door het niet laten uitvoeren van CV ketel onderhoud in Rotterdam door een gecertificeerd bedrijf als K.G. onderhoud bespaart u een kleine 100 euro op jaarbasis uit. Op zichzelf een aanzienlijke besparing. Binnen 1 jaar blijkt uw 'zogenaamde besparing' in werkelijkheid een grote kostenpost te zijn.

  • Uw stookkosten zullen stijgen, omdat de verbranding van uw CV verwarming ketel niet meer optimaal is door verbrandingsresten op de branders en de instellingen van uw CV verwarming ketel. Gemiddelde extra kosten circa 125 euro op jaarbasis.
  • Door het niet laten uitvoeren van CV ketel onderhoud Rotterdam neemt de kans op CV ketel storingen onevenredig toe.
  • De levensduur van uw CV verwarming ketel zal aanzienlijk afnemen, omdat defecten pas aan het licht komen wanneer uw CV verwarming ketel ophoudt met branden.
  • Wanneer u geen CV ketel onderhoud Rotterdam laat uitvoeren kan de verzekering bij calamiteiten u bewuste nalatigheid verwijten.

CV ketel onderhoud Rotterdam van K.G. onderhoud geeft u zekerheid

Professioneel CV ketel onderhoud Rotterdam door een gecertificeerde CV monteur Rotterdam van K.G. onderhoud zorgt ervoor dat u het optimale rendement haalt uit uw CV verwarming ketel. Daarnaast kunt u er op vertrouwen, dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw CV verwarming installatie. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan wordt u met voorrang door onze CV verwarmingsmonteurs geholpen.

Kies voor zekerheid en laat CV ketel onderhoud Rotterdam verzorgen door de CV verwarmingsmonteurs van K.G. onderhoud. Voor een aantrekkelijk preventief contract belt u:

Bel: 010 - 30 60 500

Bewaren

Bewaren